Denne websiden bruker informasjonskapsler iht. til vår personvernpolicy.

Jeg aksepterer

Lapure - Renson Pergola

Skreddersy en Lapure pergola til akkurat dine behov.

Stilig og minimalistisk
Det stilige og minimalistiske Lapure® er en vannavstøtende solbeskyttende takskjerm som hviler på elegante og diskret aluminiumsøyler (uten påtrengende skjøter) og kan monteres på veggen.

Flere modeller
Det er to modeller av Lapure® pergola:

  1. En som tapper vann gjennom sidekanaler og søyler, selv når den er halvveis stengt.
  2. En med takoverheng utover søylene, slik at du kan nyte mest mulig skygge. Som et resultat får du også nok skygge når solen er lav (for eksempel hvis den er montert på en vestvendt vegg).

Beskyttelse mot sol, vind og regn
Når taket er lukket gir Lapure® pergola beskyttelse mot sol, vind og regn. Du kan åpne taket for å nyte solen på terrassen din eller i hagen din uten å måtte flytte strukturen.

Alternativ 3:
En “koblet” versjon av begge typer er også tilgjengelig slik at to tak kan installeres perfekt ved siden av hverandre slik at de spenner over større områder (1 ekstra søyle i tilfelle koblet versjon).


Vanntett og lystett skjerm

Lapure® har en innovativ, vanntett, lystett og gjennomsiktig skjerm i taket. Skjermstoffet er belagt på 1 side med et vanntett belegg som er UV-bestandig. Skjermstoffet er tilgjengelig i 10 farger, hvorav 3 er eksklusive Renson®-farger.

Vanntett og lystett skjerm
Fix Screen sidevegger

Fixscreen sidevegger

Ytterligere beskyttelse og som beholder utsikten
Ved å integrere vertikal solbeskyttelse Fixscreen®, uansett om de er utstyrt med krystallvinduer eller ikke for å opprettholde utsikten, kan du skape et ekstra uterom som gir beskyttelse mot sol, vind og regn. De vertikale sidekanalene for Fixscreen® er elegante og perfekt integrert i hver søyle uten bruk av utvendige elementer. Integrert Fixscreen® er tilgjengelig i rundt 50 farger, som lar deg tilpasse Camargue® og skape den stemningen du ønsker.

Vindtett i alle posisjoner
Takket være et genialt zip-system er Fixscreen® vindtett i alle posisjoner. Videre beskytter den deg mot insekter når den er lukket. Zoomet på stoffet har en spesiell symmetrisk glidelås. På denne måten blir stoffet montert i sidekanalene. RENSON® gir 7 års garanti på sin Fixscreen®-teknologi *. * glidelås forblir i sidekanalen.

LED-lys

Kos deg på terrassen til sent på kvelden
Du kan enkelt slå på det integrerte LED-lyset når det blir mørkt. Du kan velge mellom kaldt (2100 Lumen / m) og varmt (2340 Lumen / m) lys. Du kan også dimme lysene slik at lysintensiteten blir tilpasset alle situasjoner.

Perfekt integrasjon
LED-lyset er fullt integrert i strukturen til lamellen. Kablene er skjult og en fjernkontroll brukes til å styre lyset. For Algarve® & Camargue®, er LED-lyset integrert i de roterende bladene.

LED-lys

Konfigurasjoner for montering

Konfigurasjoner for montering

Alternativ 1 med avløp

Konfigurasjoner for montering

Alternativ 2 med takoverheng

Konfigurasjoner for montering

Alternativ 3 koblet versjon

Tekniske detaljer

Mål: Maks. Bredde per seksjon er 6 m / Kan kobles opp til 2x 4 m / Maks. dybde er 5 m, Min. hellingsvinkel 10 ° (maks. 35 °) / maks. passasjehøyde 2,9m

Søylejusterbarhet (høyde): +/- 25 mm

Maks. takoverheng *:1000 mm

Farger:Tilgjengelig i alle RAL-farger, pulverlakkert og teksturbelegg (60-80 mikron)

Kontroll:Elektrisk kontroll

* avhengig av type


Lameller i pulverlakk, er tilgjengelig i alle standard RAL-farger.
Her er et utvalg av de mest populære fargene:

Lapure Lameller Farger RAL Pulverlakk

Fixscreens i glassfiber

Det beste valget for stoff for screens i en vindtett solbeskyttelsesskjerm er glassfiber som beholder gjennomsiktigheten. Glassfiber scorer best når det gjelder enkelhet og fastholdelse, og er veldig motstandsdyktig mot fuktighet og varme. Glassfiber kommer med et bredt utvalg forskjellige farger.

Fixscreens er laget av glassfiber og er tilgjengelig i mange forskjellige farger.
Her er utvalg av fargene:

Lapure Fixscreens Glassfiber Farger