Denne websiden bruker informasjonskapsler iht. til vår personvernpolicy.

Jeg aksepterer

Camargue - Renson Pergola

Skreddersy en Camargue pergola til akkurat dine behov.

Beskytt deg selv mot sol, regn, vind eller kulde
Denne stilige uteplassen, med flatt sol- og vanntett tak gjør terrassen din til et hyggelig uterom. Med en enkel betjening og lydløs bruk av åpning og lukking av taket kan du realisere ideelle tidspunkt for lys og ventilasjon på kort tid.

Utmerket brukerkomfort
Takket være forskjellige alternativer, kan terrassen brukes fra tidlig på morgenen til sent på kvelden. På denne måten skapes et ekstra boareal. Taket kan også utstyres med belysning. For ekstra komfort kan man legge til regn- og vind-sensor.

Nyt optimal komfort, uavhengig av været
Når taket er lukket, danner bladene et vanntett tak ved normale regndager. Takrenner drenerer regnvannet bort mot søylene. Disse bladene er utformet slik at vannet tappes over til sidene hvis bladene er åpne etter regn. Sidene kan bli utstyrt med bevegelige veggelementer for ekstra beskyttelse.


Uendelige alternativer for personalisering ved å legge til sideelementer for ekstra beskyttelse og en estetisk vakker finish.

Loggia skyvepaneler

Variasjon av utseende og atmosfære takket være Loggia® skyvepaneler
Loggia® skyvepaneler er den perfekte løsningen for å lage en skyvedør eller en skyvevegg. Disse panelene består av en elegant aluminiumsramme, som kan fylles med forskjellige materialer. For å koble utseendet og følelsen av den vertikale solbeskyttelsen med panelene, kan disse panelene være utstyrt med samme stoff. For et tett design kan du velge aluminiumsblader, for en varm og koselig følelse kan du også velge blader i tre.

Loggia® skyvedør: I kombinasjon med den vertikale solskjermen kan panelet brukes som skyvedør. På denne måten kan terrassedekningen legges inn eller lar seg stå raskt når stoffet er lukket.

Loggia® skyvepaneler: Flere paneler kan fylle siden helt opp som en skyvevegg. Avhengig av bredden er flere konfigurasjoner mulig. Denne skyveveggen kan bare brukes for Camargue® span side eller for Lagune® siden.

Loggia skyvepaneler
Fix Screen sidevegger

Fixscreen sidevegger

Ytterligere beskyttelse og som beholder utsikten
Ved å integrere vertikal solbeskyttelse Fixscreen®, uansett om de er utstyrt med krystallvinduer eller ikke for å opprettholde utsikten, kan du skape et ekstra uterom som gir beskyttelse mot sol, vind og regn. De vertikale sidekanalene for Fixscreen® er elegante og perfekt integrert i hver søyle uten bruk av utvendige elementer. Integrert Fixscreen® er tilgjengelig i rundt 50 farger, som lar deg tilpasse Camargue® og skape den stemningen du ønsker.

Vindtett i alle posisjoner
Takket være et genialt zip-system er Fixscreen® vindtett i alle posisjoner. Videre beskytter den deg mot insekter når den er lukket. Zoomet på stoffet har en spesiell symmetrisk glidelås. På denne måten blir stoffet montert i sidekanalene. RENSON® gir 7 års garanti på sin Fixscreen®-teknologi *. * glidelås forblir i sidekanalen.

Enkel integrasjon, og bunnskinnen forsvinner helt
Integrert Fixscreen® leveres med Connect & Go®-teknologi. Denne oppfinnelse har mange fordeler for installasjon og demontering av stoffrull fat. Rammen til Camargue® er utviklet på en slik måte at bunnskinnen er helt skjult i boksen i tilfelle åpen skjerm.

Skyvepaneler i glass

Skyvepaneler i glass - fri for vind og regn
Skyvepaneler i glass fører til mer komfort i ditt ekstra boareal. Når det er vind eller regn, kan du enkelt lukke disse panelene for full beskyttelse. Utsikten beholdes på grunn av de helt gjennomsiktige glassplatene. En liten overlapping av panelene garanterer ventilasjon og nok frisk luft når lamellen er lukket. For å opprettholde fordelen med solbeskyttelsen kan glass-skyvepanelet perfekt kombineres med den vertikale solbeskyttelsen.

Hold deg varm i mellomsesongene
Ved å lukke skyvepanelene, holdes varmen inne i de kaldere månedene av året. På denne måten kan du glede deg over rommet ditt enda lenger.

Skyvepaneler i glass

Oppvarming og lyd

Oppvarming og lyd

Nyt en varm terrasse
Selv når det blir kaldere, kan du nyte uterommet. Derfor anbefaler vi å installere varmeelementer. Strålingsvarmen fører til en jevn varme i rommet med minimalt varmetap. Disse varmeelementene er integrert i aluminiumsdesign bjelken. Design Modulen er også tilgjengelig separat.

Riktig atmosfære med din favorittmusikk
Du kan til og med høre på favorittmusikken din, med integrerte høyttalere. Ved å bruke “Plane Wave” Teknologi oppnår lydbølgene lang rekkevidde. Høyttalerne er også integrert i design bjelken.

LED-lys

Nyt en varm terrasse
LED-lys er tilgjengelig i kolonnene og under rammen til Camargue®- "ned eller opp-lys".

Kos deg på terrassen til sent på kvelden
Du kan enkelt slå på det integrerte LED-lyset når det blir mørkt. Du kan velge mellom kaldt (2100 Lumen / m) og varmt (2340 Lumen / m) lys. Du kan også dimme lysene slik at lysintensiteten blir tilpasset alle situasjoner.

Perfekt integrasjon
LED-lyset er fullt integrert i strukturen til lamellen. Kablene er skjult og en fjernkontroll brukes til å styre lyset. For Algarve® & Camargue®, er LED-lyset integrert i de roterende bladene.

LED-lys
Glasslameller - Lineo Luce

Glasslameller - Lineo Luce

Gjennomsiktige blader - Beskyttet mens du opprettholder dagslyset
Ved å integrere glasslameller skapes mer åpenhet. Hvis din pergola er bygget direkte på huset, kan mer lys komme inn i huset. Ved å bruke lagvis glass med matt overflate, opprettholdes solbeskyttelsen med minimalt tap av lys. Du får en like god spredning og forekomst av lys, uten direkte forstyrrende sollys. Det matte, gjennomskinnelige bladet beskytter deg ikke bare mot sollys, men øker også din private plass. Med sitt nøytrale bilde absorberer Lineo® Luce atmosfæren og fargen i omgivelsene og reflekterer den på lamellen.

Kan perfekt kombineres med standardblader
Takket være designet kan Lineo® Luce enkelt kombineres med standard aluminiumsblader. På denne måten kan lamellen utstyres med ett eller flere gjennomsiktige blader.

Konfigurasjoner for montering

Konfigurasjoner for montering

Frittstående: utstyrt med 4 kolonner

Konfigurasjoner for montering

Montert på en yttervegg: utstyrt med 2 søyler

Tekniske detaljer

Mål:

  • Maksimal bredde: 6200mm
  • Maksimal dybde: 4500mm
  • Maksimal høyde: 2800 (+260mm for motorboks og vertikale lameller
  • Maksimal distanse mellom støtteben: 5900mm
  • Minimum 3 vannuttak hvorav 2 er på den laveste siden

Farger: Tilgjengelig i alle RAL-farger Pulverlakkert og teksturbelegg (60¬80 mikron)

Kontroll:Elektrisk kontroll

Nedbørintensitet::Camargue® kan behandle nedbør med en intensitet fra 0,04 til 0,05 l / s / m², som varer maks. 2 minutter. Denne typen nedbør oppstår i gjennomsnitt hvert 10. år. (Jfr. Belgisk regnstatistikk: standard NBN B 52¬011)

Vindmotstand:Opptil 160 km/t når lukket

Kapasitet:Opptil 200 kg/m2


Lameller i pulverlakk, er tilgjengelig i alle standard RAL-farger.
Her er et utvalg av de mest populære fargene:

Camargue Lameller Farger RAL Pulverlakk

Fixscreens i glassfiber

Det beste valget for stoff for screens i en vindtett solbeskyttelsesskjerm er glassfiber som beholder gjennomsiktigheten. Glassfiber scorer best når det gjelder enkelhet og fastholdelse, og er veldig motstandsdyktig mot fuktighet og varme. Glassfiber kommer med et bredt utvalg forskjellige farger.

Fixscreens er laget av glassfiber og er tilgjengelig i mange forskjellige farger.
Her er utvalg av fargene:

Camargue Fixscreens Glassfiber Farger